Rikkaidai Magic School

..
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Hana Demicheva

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hana
Irisanthius
avatar

Aantal berichten : 29
Registratiedatum : 28-12-09

BerichtOnderwerp: Hana Demicheva   ma dec 28, 2009 8:23 pm

Volledige naam: Hana Demicheva
Roepnaam/bijnaam: Hana kan er absoluut niet tegen als mensen elkaar niet bij de volledige naam noemen, vandaar dat ze dus ook geen bijnaam heeft en ook niet naar je luistert als je toch een bijnaam aan haar geeft.
Leeftijd: 11
Verjaardag: 12 November
Sterrenbeeld: schorpion
Geboorteplaats: Leningrad, Rusland.
Geslacht: Vrouw
Afdeling: Irisanthius
Bloedstatus: pureblood

Status: Hana wordt door de meeste mensen niet echt serieus genomen, vooral niet door de ouderen. Dat vindt ze behoorlijk vervelend want ze is hoogbegaafd, dus met kinderen van haar eigen leeftijd kan ze niet echt opschieten. Hierdoor is Hana over het algemeen een beetje eenzaam. Niemand begrijpt haar echt, ze vinden haar allemaal maar een weirdo en lachen haar vaak uit om haar eigenaardige gedrag.

Afkomst: Hana is geboren in Leningrad, waar ook de rest van haar familie al eeuwen woont. Vroeger was het een traditie dat iedereen in de familie een Russische naam kreeg, maar Hana’s moeder is geobsedeerd door Japan, waardoor Hana een Japanse naam gekregen heeft. Hana is Pureblood, haar familie is al eeuwenlang zuiver tovernaar en het is ook verboden om een relatie aan te gaan met iemand die niet van zuivere afkomst is.
Familie: Hana heeft één oudere zus van twintig, genaamd Vanessa, die totaal het tegenovergestelde is van haar. Vanessa is dom, lapt alle regels aan haar laars en kan al helemaal niet toveren. Ze is de schande van de familie en woont daarom ook op haar zelf. Het gaat absoluut niet goed met haar. Ze gebruikt veel drugs en drinkt heel veel. Alleen als ze haar ouders nodig heeft voor geld of iets dergelijks komt ze weer eens langs om zielig te doen. Hana haat haar oudere zus en wil zo min mogelijk met haar te maken hebben. Het laatste wat ze wil is zoals Vanessa worden, waardoor ze extreem haar best doet om een perfect kind voor haar ouders te zijn. Hana's ouders zijn echter altijd druk met werk dus besteden niet bijster veel aandacht aan haar. Zolang ze maar goede cijfers blijft halen is alles prima.
Vader: Georgh (42)
Moeder: Aksinya (38)
Zus: Vanessa (20)

Lengte: 1,35m
Omschrijving haar: Hana heeft lang en zwart haar dat altijd zacht is. Het is een beetje dun en ze heeft het altijd netjes gekamd.
Omschrijving ogen: Hana's ogen zijn felrood en hebben nogal een emotieloze blik. Je kan aan Hana nooit zien of ze nou boos is of niet. Haar ogen zijn overigens ook aardig groot.
Bouw van het lichaam: Ze is extreem klein, een beetje schriel en vooral erg bleek. Ze zou zo als geest door het leven kunnen gaan, niemand die het verschil merkt.
Kledingstijl: Hana draagt meestal simpele zwarte of donkerblauwe jurkjes met af en toe een rode strik die precies bij haar oogkleur past.
*Andere uiterlijke kenmerken: Hana kan soms zo emotieloos erbij staan dat ze net een pop lijkt. Ze is dan ook al vaak voor een pop aangezien, iets wat mensen soms de stuipen op het lijf heeft gejaagd toen ze plots ging bewegen.

Passies: Hana houdt ongelofelijk veel van lezen en doet dat dan ook bijna de hele dag. Ze heeft altijd wel een boek in haar hand of in haar tas en als ze even alleen is maakt ze graag van de gelegenheid gebruik. Hana ziet haar boeken vaak als vrienden omdat ze mensen toch niet begrijpt, terwijl boeken haar juist altijd erg duidelijk zijn.
Afkeer: Hana houdt niet van dingen die al teveel lichamelijke inspanning kosten, zoals werken, sporten etc. etc.
*Verslavingen/genotsmiddelen: Heel stiekem is Hana gek op zoetigheid, maar dat laat ze niet merken door altijd erg gezond te eten. Als je haar iets lekkers voorschoteld zal ze het echter niet weigeren en als je goed oplet kan je dan misschien wel een kleine glundering in haar doodse rode oogjes zien. Maar ze weet het altijd goed te verbergen dus je moet wel goed kijken.

Karakter: Bijdehand, teruggetrokken, arrogant, irritant, zelfverzekerd, nieuwsgierig, neurotisch, perfectionistisch, intelligent, gesloten, onafhankelijk, eigenwijs, kieskeurig, individueel, nadenkend, koppig, hoogbegaafd.
Relaties: Hana is pas 11 jaar oud dus ze is nog niet bezig met liefde. Ze heeft er wel over gelezen in boeken, maar vindt het maar onzin. Waarom zou je je tijd verspillen aan gevoelens tonen voor andere mensen als er ook zoveel meer te doen is?
Bijzonderheden aan karakter: Hana heeft een hele vreemde fobie, namelijk voor de kleur roze. Ze kan er wel tegen maar als je roze kleren aan hebt vindt ze je meteen al gruwelijk en zal ze zo min mogelijk op je reageren. Waarom ze precies zo bang is voor de kleur roze is niet bekend.
*Talenten: Hana is eigenlijk overal wel goed in, vooral in het onthouden van dingen. Ze heeft een fotografisch geheugen en hoeft dus iets maar één keer te lezen of te zien om het voor altijd tot in de details te onthouden. Daarnaast heeft ze ook een goed musicaal gehoor en kan ze een aardig potje dwarsfluit spelen.
Zwakheden: Hana kan er zelf absoluut niet tegen dat het zo is, maar ze kan er niet om heen: sporten is niet haar ding. Ze heeft geen hand oog coördinatie en al helemaal geen conditie of kracht. Tijdens de gymles zal ze zo min mogelijk bewegen. Het liefst zit ze de hele les aan de kant een boek te lezen, maar dat mag alleen als er zogenaamd iets mis met haar is.

Verleden: Hana is vooral alleen opgegroeid. Haar leven bestond vooral uit alles beter doen dan haar zus en veel boeken lezen. Ze probeerde vaak haar ouders' aandacht te trekken maar kreeg die amper. Alleen als ze een goed cijfer gehaald had, vandaar dat ze altijd tienen haalde.
*Overig: ---
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hana Demicheva
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rikkaidai Magic School :: Getting Started :: Aanmelden-
Ga naar: