Rikkaidai Magic School

..
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Ayumi Yoshikuni

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ayumi

avatar

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 12-01-10

BerichtOnderwerp: Ayumi Yoshikuni   di jan 12, 2010 1:36 pm

Volledige naam: Ayumi Yoshikuni
Roepnaam/bijnaam: Ayumi, of Yumi
Leeftijd: 15
Verjaardag: 31-05
Sterrenbeeld: tweeling
Geboorteplaats: Korea Seoel
Geslacht: vrouw
Afdeling: Amaryllis -> moedig/trots
Bloedstatus: pure

Status: Ayumi is het meisje dat nog niet zeker weet wat ze is en wat ze wilt zijn, snel over te halen is en makkelijk mee te laten gaan in verkeerde dingen. Toch is dat alles maar een klein stukje onzekerheid dat overschaduwt word daar haar enorm grote mond en geweldige vecht skils. Ze durft veel en houd van nieuwe grotere uitdagingen. Ayumi wilt ook snel de leiding nemen wat haar meestal ook wel lukt met haar grote mond en zogenaamd wijze woorden.

Afkomst: Ayumi heeft geen familie meer, toen ze klein was is ze achter gelaten op straat en voegde zich bij een of andere gang. Nu is ze vertrokken naar deze school.
Lengte: Ayumi is 1.63. Groeit nog een beeyje
Omschrijving haar: Ayumi's haar is rood en in sommig licht wat roze achtig. Het is totaal haar eigen haar kleur. Het is redelijk kort en komt net tot over haar schouders. Verder hangt er een ponny voor haar ogen en is niet heel erg dik.
Omschrijving ogen: Haar ogen zijn rood/donker bruin achtig.
Bouw van het lichaam: Haar bouw is best breed, van achter kan ze best op een jongen lijken. Ze heeft veel spieren en een perfect postuur, dat komt vooral omdat ze veel rent en sport
Kledingstijl: Ayumi's kleding stijl is simpel. Kapotte spijker broeken, spijker jassjes en simpele shirts. Eigenlijk geeft ze er ook niet om hoe ze er uit ziet. Met haar kledingstijl lijkt ze ook een beetje op een jongen.
*Andere uiterlijke kenmerken: Ze heeft een enorme tatoeage van een draak over haar schouder en nog een tatoeage op haar arm.

Passies: Haar grootste passie is nog altijd sporen en trainen voor gevechten. Verder is er niet veel wat haar interesseert dan haar eigen leven. Ook houd ze veel van nieuwe uitdagingen.
Afkeer: Haar grootste afkeer zijn meisjes, en dan vooral van die dramaqueens die zich zelf compleet het einde vinden. Aandacht trekkers en jaloerse meisjes met te veel kapsones maken haar enorm agressief, en in houden is dan enorm moeilijk.
*Verslavingen/genotsmiddelen: Eigenlijk heeft Ricca alleen slechte verslavingen. Ze houd van, stelen, problemen op de nek halen en ze is een enorme ketting rookster.

Karakter: Ayumi is niet echt het type meisje dat je vaak tegen komt. Bij haar moet alles anders zijn dan dat de normale mensen dat doen. Ze zal nooit wat over hebben voor een ander leven dan voor haar eigen leven. Ze houd er van om alleen te zijn en om alleen te vechten. Ze vind dat andere mensen alleen maar in de weg lopen.
Toch is ze wel betrouwbaar en kan je veel aan haar hebben, ook al zal dat nooit haar eigen bedoeling zijn. Ayumi is ook het persoon die zich absoluut niet interesseert over hoe mensen over haar denken, of hoe ze er uit ziet.
Ze kan ook roekeloos zijn, en haar kleine onzekerheid kan soms nog wel eens overnemen. Hoewel ze dat prima kan verbergen. Verder is Ricca heel erg geduldig wat je soms niet van haar kan zeggen. De rust straalt meestal van haar af in een gevecht of op straat. Ayumi is nooit echt erg spontaan geweest en is meestal erg zelf ingenomen, hoewel ze wel voor haar mening uit komt.
Relaties: Ayumi heeft nog nooit een relatie gehad en ziet zich zelf ook niet zo snel lekker klef doen met een of andere gozer. Daarbij heeft ze ook een enorme afkeer op het player type.
Bijzonderheden aan karakter: heeft veel verschillende kanten. Maar toch eindigen ze altijd op het zelfde en dat is eigenlijk gewoon slecht.
*Talenten: Ayumi kan goed sporten, denk aan rennen, vechten en springen.
Zwakheden: kan er absoluut niet tegen als er mensen boven haar staan, mensen die kunnen zeggen wat zij moet doen, vaak wil ze dan zelf ook zo zijn en dan komt er nog wel eens een jaloers gevoel naar boven. Ook is ze een enorm slechte verliezer.

Verleden: Ayumi is lang geleden haar familie kwijt geraakt en is zo op straat beland. Ze sloot zich aan bij een of andere gang waar ze nu na een paar jaar bij weg is en is zo op deze school komen. Dit ziet ze dan ook als een grote kans en haar enige thuis.
*Overig: -

Plaatje:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ayumi Yoshikuni
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rikkaidai Magic School :: Getting Started :: Aanmelden-
Ga naar: