Rikkaidai Magic School

..
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Sven Kirihara

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sven
Limonium
avatar

Aantal berichten : 138
Registratiedatum : 28-12-09

BerichtOnderwerp: Sven Kirihara   ma dec 28, 2009 8:28 pm

Volledige naam: Sven Kirihara
Roepnaam/bijnaam: Chibi, omdat hij zo klein is. (Of in het Engels kiddo!)
Leeftijd: 11
Verjaardag: 7 mei
Sterrenbeeld: Stier
Geboorteplaats: Sapporo, Japan.
Geslacht: Man
Afdeling: Limonium
Bloedstatus: Mudblood

Status: De meesten zien Sven als een klein knuffelbeertje en vinden alles wat hij doet schattig - de oudere meisjes dan tenminste. De jongens.. vaak vinden ze hem maar een irritante kleuter. Verder is hij niet gehaat, maar ook niet super geliefd.

Afkomst:
Familie:
Sven's familie is bijna helemaal Japans, behalve zijn moeder - die is Engels, wat ook Sven's en haar voornaam verklaart.
Vader: Hiroshi, 38 jaar.
Moeder: Allison, 37 jaar.
Broer: Syuusuke, 16 jaar oud. Syuusuke is als een voorbeeld voor Sven en hij doet hem dan ook vaker na - ook al leidt dat bij hem soms tot irritatie.

Lengte: 1,37
Omschrijving haar: Svens haar is pikzwart en hangt een beetje warrig tot net boven zijn ogen. De rest van zijn kapsel is iets langer en het is nooit geverfd.
Omschrijving ogen: De ogen van Sven zijn soms net groen en de andere keer weer zeker bruin, tenminste zo lijkt het. Ook de vorm van zijn ogen is apart, het zijn namelijk net een soort kattenogen - maar dan wel kattenogen die de helft van de tijd twinkelen van het enthousiasme en bewondering.
Bouw van het lichaam: Sven kan zo’n beetje alles met zijn magere, kleine lichaampje en is dan ook ontzettend lenig. Hij is pas 11 jaar dus spieren heeft hij nu sowieso nog niet echt.
Kledingstijl: Als hij zijn Rikkaidai-uniform niet aan hoeft is zijn kleding vrij normaal, al staat het niet altijd op elkaar. Hij trekt gewoon aan wat hij lekker vindt zitten - meestal gewoon een spijkerbroek met een T-shirt of in de winter een dikke trui en vaak een (veel te grote) muts.
*Andere uiterlijke kenmerken:

Passies: Sven is gek op sport en acrobatiek en hangt vaak ook ondersteboven aan zijn bezemsteel kunstjes te doen. Ook tenniste hij thuis veel, maar dat is op Rikkaidai moeilijker gezien daar geen tennisvelden zijn. Wel houdt hij zich nog vaak met sport bezig en is dan ook gek op zwerkbal.
Afkeer:
*Verslavingen/genotsmiddelen: Sven is, net als velen van zijn leeftijd, verslaafd aan snoepjes! Ook is hij continu in de weer met sport en acrobatiek... nouja, bijna altijd dan.

Karakter: bijdehand, naief, aanwezig, nieuwsgierig, vriendelijk, druk, sportief, vrolijk, eigenwijs, spontaan, optimistisch, gezelschapsliefhebbend, praatgraag, hyperactief, grootheidswaanzin.
Relaties: Gezien Sven pas 11 jaar is valt daarover nog niet echt te oordelen, een relatie heeft hij nog nooit gehad en hij ziet meisjes gewoon als vrienden.
Bijzonderheden aan karakter: Sven doet altijd alsof hij heel moedig is, maar als het eropaan komt durft hij bijna niks, al probeert hij dat altijd te verschuilen. Verder zal hij niet gauw echt boos op iemand worden, maar als hij écht boos is dan kalmeer je hem ook niet zomaar even.
Oh en Sven mag dan misschien maar een hyperactieve kleuter lijken, zodra hij bezig is met sport is hij ontzettend serieus en doet hij er alles aan om te winnen.
*Talenten: Sven is heel lenig en ontzettend goed in acrobatiek en sporten. Vliegles is zijn beste vak - hij kan echt bijna alles op zijn bezem.
Zwakheden: Leren/Tekenen - eigenlijk alles wat niet met sport of acrobatiek te maken heeft.

Verleden: Sven's verleden is vrij normaal geweest - zijn beide ouders waren altijd ontzettend lief voor hem en zijn broer en ook met zijn broer kon hij het vaak wel goed vinden, op de bekende familieruzies na dan. Meestal ontstonden die omdat Sven zijn broer "kopiëren" wilde en daar werd die natuurlijk gestoord van. Verder heeft Sven normaal altijd een kat gehad waar hij helemaal weg van was en vindt het dan ook geweldig dat het schoolhoofd een kat is.
Geen van Sven's ouders had overigens toverkrachten en hij is er ook nog maar net achter dat hij ze wel heeft - hij kan dus ook nog niks met zijn toverstok.
*Overig: Sven is altijd ontzettend vrolijk en enthousiast en laat dat ook vaak merken. Hij roept continu dingen als “Hoihoi!” (op een.. Japanse manier. Niet het Nederlandse “hoi”) en plakt vaak een randomly “Nyaaa” (hoe kattengemiauw in het Japans wordt uitgedrukt) aan zijn zinnen vast. Ook hangt hij vaak ondersteboven aan zijn bezemsteel en heeft hij totaal geen moeite met zijn evenwicht daarop te bewaren.
Ohhhh en Sven wordt zoeker van het zwerkbalteam (zijn afdeling) ook al is hij eerstejaars! Hij is ontzettend fanatiek als het om sport gaat en ook heel goed ook al is hij pas 11!

Plaatje:

Plaatje:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sven Kirihara
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rikkaidai Magic School :: Getting Started :: Aanmelden-
Ga naar: